You are here: Home » Faluház eMOP » Munkatársaink

Munkatársaink

Balogh Anikó

Balogh AnikóA “Mocsolád-Civilház” Nonprofit Kft. által fenntartott Teleházat/Integrált Közösségi és Szolgáltató   teret vezetem 2000. óta.

Elsődleges feladatom az alsómocsoládi közösségi tér, a Faluház, valamint az infrastruktúrájára épülő szolgáltatások (civil iroda és koordináció, közművelődési feladatok, ifjúságsegítés, ügyintézési segítségnyújtás, közhasznú információszolgáltatás stb.) működésének biztosítása, település és vidékfejlesztési folyamatok tervezése, generálása, menedzselése.

Munkám során bizonyossá vált, Alsómocsolád fejlesztését nem lehet településhatárt tartva, autonóm egységként kezelve megfelelő színvonalon végezni, nagyobb egységben, mikrotérségi, járási szinten lehet hatékonyságot, fenntarthatóságot biztosítani. Így másodlagos, de nem háttérbe szoruló feladatommá vált a folyamatos tájékozódás a térség fejlesztésének lehetőségeiről: az EU Strukturális Alapok fogadására való felkészüléshez szükséges ismeretek megszerzése és továbbítása; aktuális tervezési, programozási feladatok végzése; folyamatos kapcsolattartás, információ áromoltatás és koordináció.

Taller Marietta

Taller Marietta2010 óta dolgozom teleház-asszisztensként, 2012 óta IKSZT-asszisztensként a “Mocsolád-Civilház” Nonprofit Kft. által fenntartott Teleházban/Integrált Közösségi és Szolgáltató Térben. Feladataim közé tartozik a hozzánk betérő ügyfelek segítése (ügyintézésnél, irodatechnikai eszközök használatában), a településen működő civil szervezetek működésének, munkájának segítése, közművelődési feladatok ellátása, valamint a gyermek- és ifjúsági korosztály érdekvédelme, ifjúságsegítés.

 2014 októbere óta a „SZÍN-TÉR” Művelődési Ház igazgatója, 2014 decembere óta pedig a „Mocsolád-Civilház” Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője vagyok.

Nemes Adrienn

Nemes Adrienn2013 nyarán költöztem Mágocsra. Előtte Lánycsók Község Önkormányzatánál dolgoztam a Népház és az Ifjúsági Ház vezetőjeként, illetve, mint kulturális és ifjúsági koordinátor. Részt vettem az Ifjúsági Házban helyet kapó IKSZT kialakításában és megvalósításában. 2015 áprilisa óta dolgozom Alsómocsoládon. A Nemzeti Művelődési Intézet megbízásából kerültem a településre kulturális foglalkoztatottiként, ahol a település kulturális programjainak szervezésében segédkeztem. 2015 júliusa óta a „Mocsolád-Civilház” Közhasznú Nonprofit Kft. által működtetett Integrált Közösségi és Szolgáltató Térben dolgozom, mint IKSZT munkatárs. Elsődleges feladatom a postai szolgáltatások ellátása mellett az ügyfelek segítése ügyintézés, illetve az irodatechnikai eszközök igénybevétele során, segítek a rendezvények szervezésében és lebonyolításában.

 A munkám mellett heti egy alkalommal két tanórában a Mágocsi Általános Iskola diákjainak tartok drámafoglalkozást és aktívan részt veszek a Mágocsi Amatőr Színjátszó csoport munkájában is.

506 total views, 1 views today

Leave a Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien