You are here: Home » Önkormányzat » Szervezeti felépítés » Tisztségviselők » Képviselők

Képviselők

Képviselők bemutatkozása PDF Nyomtatás E-mail

Képviselők


Böröcz Dániel1988. 04. 18-án született Komlón, egy hatgyermekes család 5-dik gyermekeként. Általános iskolai tanulmányait Komlón a Gagarin Általános Iskolában kezdte sporttagozaton, majd a Mágocsi Általános és Zeneiskolában fejezte be. A középiskolát Dombóváron az 516. sz. Ipari Szakképző és Kollégium nevű szakiskolában folytatta asztalosként.

Ezzel egyidejűleg a Demokratikus Alsómocsoládi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat polgármesterévé választották és 2 cikluson keresztül vezette a civil szervezetet. Ennek köszönhetően Kortárssegítő és drogprevenciós előadóként végzett. Idő közben megszerezte a B kategóriás jogosítványt is.
Első munkahelye a Branau 2002 Kft. volt, ahol 3 hónapot dolgozott, majd a Pick Szeged Zrt. Alsómocsoládi gyárában klímásként vették fel és jelenleg is ott dolgozik.

A Demokratikus Alsómocsoládi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatos munkájából kifolyólag jelöltette magát az Alsómocsolád Község Önkormányzat képviselőjének, és sikeresen meg is választották a képviselőtestület egyik tagjának.

Elérhetőség:
Cím: 7345 Alsómocsolád, Rákóczi u.41.
Tel: 06 (72) 451-071
Mobil: +36 (30) 927-0123
E-mail: boroczdani@freemail.hu
Pandúrné Deák Ágnes 12 éve került Alsómocsoládra. Szeret itt élni és az első pillanattól fogva, megszerette a falut és immár 8 éve képviselő. Amikor idekerült elvégezte a Kereskedelmi és Üzletvezetői tanfolyamot Mágocson, illetve a Szakácsiskolát Alsómocsoládon. Immáron a 8. éve vezeti a férjével közösen helyi kiskereskedést és 2010. január 1.-től a kocsmát is ők vették át.
Két gyermeke van és távlati tervei között, szerepel, hogy férjével létrehoznak egy régi szerszámokból álló múzeumot, és egy kis falusi állatsimogatót.

Nem csak azért vesz részt aktívan a falu életében, mert képviselő, hanem mert valóban szívén viseli az itt élők sorsát. Szívesen segít másoknak, főleg a nyugdíjasokat és a fiatalokat támogatja, pártfogolja. Ezen kívül részt vesz a civil szervezetek munkájában és hozzájárul a működésükhöz. Hobbijai közé tartozik az olvasás, kézimunkázás.

Elérhetőség:
Cím: 7345 Alsómocsolád, Kossuth u. 119.
Tel: 06 (72) 451-997
Taller József 1956-ban született Alsómocsoládon és azóta itt él. Az általános iskola alsó tagozatát szülőfalujában, a felső tagozatot Mágocson végezte. Dombóváron járt szakmunkásképzőbe, ahol kitanulta az asztalos mesterséget. 20 évig dolgozott a Bikali Állami Gazdaságban. 1993 óta az önkormányzat munkatársa, 1995-től falugondnokként dolgozik. Szabadidejében otthon tevékenykedik, legszívesebben unokájával tölti idejét. 2006 óta képviselő.
Falugondnoki feladatai sokrétűek.
– Intézi az önkormányzat hivatalos ügyeit
– gyógyszert hoz az időseknek
– átviszi az ovisokat a szomszéd településre óvodába
– megoldja az éppen aktuális problémákat
Ha gond van, elsőként őt keresik, így a falu egyik központi embere.

Elérhetőség:
Cím: 7345 Alsómocsolád, Rákóczi u. 38.
Tel: 06 (72) 451-725
Mobil: +36 (30) 390-5866

 

537 total views, 2 views today

Leave a Reply

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien