You are here: Home » Author Archives: Taller Marietta

Author Archives: Taller Marietta

Folytatódik a vasúti vonalhálózat vegyszeres gyomirtása

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV Zrt. folytatja Pécs Területi Igazgatóság vonalhálózatának vegyszeres gyomirtását. Az állomások, megállóhelyek, útátjárók, rálátási háromszögek és vonalszakaszok területeinek permetezése a Mágocs-Alsómocsolád állomás tekintetében az alábbi időpontban történik: 2019. szeptember 20. – vízvételezés 6 m3 Unimog 423 Munkavezető: Kovács Róbert Tel.: +36-30/939-7712 Felhívjuk a figyelmet, hogy a kezelt területen legeltetni, illetve onnan származó takarmánnyal 14 napon belül ... Read More »

“Ó mondd, Te kit választanál?”

Kedves Alsómocsoládiak! Az elmúlt évek hagyományát folytatva, felkérjük a lakosságot, hogy vegyen részt a település 2020. évi Falunapjára meghívandó sztárvendég kiválasztásában! A Lakossági kérdőívet kitöltőktől az alábbi javaslatok érkeztek: Rudán Joe Band; Kowalsky Meg a Vega; Atilla Fiai Társulat; Hiro; BOSS (Band Of StreetS); Vastag Csaba; Szabó Ádám; ABBAbák; Csík Zenekar; Palya Bea; Szalóki Ági. Várjuk Önöktől is az ötleteket, ... Read More »

KultúrPéntek szeptemberben!

Szeretettel várunk minden gasztronómia és zene iránt érdeklődőt 2019. szeptember 27-én, pénteken 17:00-ra a Faluház Aulájába, ahol közösen átélhetjük a „Jockey Ewing-életérzést”, és megismerhetjük a whisky fogyasztás és szivarozás művészetét. Részvételi díj: 1.500 Ft/fő, mely csak előzetesen Agócs Krisztinánál fizethető be a Faluházban. Jelentkezési és a részvételi díj befizetésének határideje: 2019. szeptember 09. hétfő, 16:00! Fotó forrása: https://pixabay.com/…/whisky-ital-%C3%BCveg-alkohol-alkoho…/ Read More »

Riadólánc megalakítása

Az „Őszi Fény” Idősek Otthona intézményvezetőjeként egy megkereséssel fordultam Önökhöz, mely során a segítségüket kértem egy esetlegesen felmerülő krízishelyzet megelőzése érdekében. A riadólánc lényege, hogy ha bárminemű krízishelyzet merül fel – melyben szükségünk lenne segítő emberekre –, akkor egy SMS küldésével vagy TELEFONHÍVÁSSAL várnánk a mielőbbi közreműködésüket a probléma elhárításában. Felhívásunkra több mint 10 lelkes és önkéntes segítő jelentkezett, melyet ... Read More »

Tájékoztató a 2019. évi őszi lomtalanításról

A Dél-Kom Nonprofit Kft. ezúton kíván tájékoztatást nyújtani a 2019. évi őszi lomtalanítás időpontjáról, rendjéről. A gyűjtés időpontja: 2019. szeptember 27. péntek Kérjük a lomhulladékot a megjelölt szállítási napon reggel 6 óráig kihelyezni oly módon, hogy az – a közterület tisztán tartása érdekében – szóródás mentesen alkalmas legyen kézi emelésre, rakodásra (kisebb hulladékok esetében gyűjtődobozokba, zsákokba). Fotó forrása: https://pixabay.com/…/hullad%C3%A9k-szennyez%C3%A9s-szem%C…/ Read More »

Kifizetési nap

Felhívjuk minden érintett figyelmét arra, hogy az önkormányzati munkabérek és szociális támogatások kifizetésére 2019. szeptember 05-én, csütörtökön 8:00 – 16:00 között kerül sor a Faluházban Agócs Krisztina pénztárosnál. Read More »

Védőoltások gyermekeink védelmében

Alsómocsolád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete – gyermekeink védelme érdekében – azt a döntést hozta, hogy az alábbiakban felsorolt oltóanyagok megvásárlása esetén 50%-ban támogatja azok költségét. A gyógyszertárban a számlát a gyermek nevére és lakcímére kell kiállíttatni és felhozni Agócs Krisztina pénztárosnak! Számla nélkül nem áll módunkban kifizetni a támogatott részt! Az oltási díj 2.000 Ft, mely a szülőket terheli. Támogatott oltóanyagok: ... Read More »