You are here: Home » IKSZT » Rendezvények

Category Archives: Rendezvények

KEMÉNY BERTALAN FALUFEJLESZTÉSI DÍJ ÁTADÓ ÜNNEPSÉG-2017

Időpont: Alsómocsolád 2017. március 3. Helyszín: Alsómocsoládi Vendégház,-és Konferencia Központ 7345 Alsómocsolád, Rákóczi utca 12. Program: 09.30–10.30 Regisztráció 10.30–13.30 Díjátadó ünnepség Köszöntőt mondd: DICSŐ LÁSZLÓ Alsómocsolád Község polgármestere FÁY DÁNIEL a Falufejlesztési Társaság elnöke A falu, ahogy én látom – Pál Pista falufejlesztő Gondolkodjunk együtt az önkormányzati átalakulásról és abban a falugondnokok lehetséges szerepéről! – Gáspár Mátyás NKE címzetes egyetemi ... Read More »

KKK-Kreatív Karácsonyi Kézművesség

Unatkozol otthon? Hiányzik még valaki ajándéka? Tutira köztünk a helyed! Nem kell mást magaddal hoznod 2016. december 22-én csütörtökön 10 órára a Faluház aulájába, csak a két tettre kész, ügyes kezed, némi munkával varázsolhatsz, így  lesz a nagyinak üdvözlőlap, anyunak meglepi kozmetikum és díszes mézeskalács mindazoknak, akik a pocakjukat szeretik! Read More »

Falukarácsony

2016. évben Falukarácsonyunk december 23-án, pénteken, 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Konferencia Központban! A műsor után kiosztásra kerülnek a megjelent 14 év alatti gyermekek ajándékai és az Alsómocsoládiak Baráti Körének meglepetései! Jöjjön el! Jó társaság, színes műsor, kedves szavak, finom sütemény, forralt bor és meleg tea gondoskodik majd a meghitt hangulatról! Read More »

MIKULÁS-VÁRÓ ÜNNEPSÉG AZ “ŐSZI FÉNY” IDŐSEK OTTHONÁBAN

Az idei évben nem csak településünk legifjabb lakóinak, hanem az Őszi-Fény Idősek Otthonában és a községünkben élő szép korúaknak is készülünk Mikulás-váró műsorral. A vidám hangulatról Büki Richárd és csapata a Hangerdő Társulat gondoskodik! A rendezvény időpontja 2016. december 05-e hétfő, 1400, helyszíne az Őszi-Fény Idősek Otthona ebédlője. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Read More »

MIKULÁS MURI

Az idei évben az elmúlt évek hagyományát követve, a Kicsik örömére, a karácsonyi közös ünnepségünkhöz hasonlóan Mikulás Murit tartunk! Az ünnepségre – melyen a Grimask Színház interaktív bábelőadásával készülünk – 2016. december 5-én, hétfőn 1800 -kor kerül sor a Konferencia Központ Nagytermében, ahová Kicsiket és Nagyokat egyaránt szeretettel várunk! A mikulás csomagot csak azok a 14 év alatti gyerekek vehetik ... Read More »

SZILVESZTER ESTÉJÉT TÖLTSE KÖZÖSSÉGBEN!

Legyen közös élmény az óév búcsúztatása, az újév köszöntése! Szeretettel várunk mindenkit, aki egy jó hangulatú, batyus bulin szeretne részt venni a Konferencia Központ Nagytermében! Részletek után érdeklődni a Kék ABC-ben Pandurné Deák Ágnesnél vagy a Teleházban Balogh Anikónál lehet! Read More »

FALUKARÁCSONY

évben Falukarácsonyunk december 23-án, pénteken, 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Konferencia Központban! december 01-ig várjuk a teleházban személyesen vagy a +36-72/451-749-es telefonszámon mindazon gyermekek, fiatalok, cseppet régebb óta fiatal felnőttek jelentkezését, akik az ünnepélyen való fellépéssel szebbé varázsolnák faluközösségünk ünnepét! Read More »

Civil Akadémia

A Civil Akadémia  soron következő eseménye az Alsómocsoládiak Baráti Köre szervezésében, a NEA-KK-16-SZ-0081 azonosító számú, Térségi Civil Forrásközpont a Baranyai Hegyháton című pályázat keretében valósul meg, 2016. november 16-án szerdán 900-kor a bikali Puchner Kastélyszállóban. A rendezvény keretében Balogh Anikó szakmai vezető tart előadást a civil szervezetek stratégiai tervezéséről. “A projekt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és ... Read More »

Adventi vásár

2016. NOVEMBER 26. szombat 1300–  óra Vásártér nyitás a Templomtéren: Alsómocsoládi Foltvarró Klub – kézi munkák, terítők, szatyrok, karácsonyi ajándéktárgyak Horváth Miklósné – gyöngyékszerek TeleTeam – natúr kozmetikumok Drüszler Gábor – kerámia Ramos Klára- méz, méhviasz gyertyák Ginzer Henrietta- kézműves fenyődíszek Sraj János- fém dísztárgyak 1300– 1500 Játszóház az Őszi-Fény Idősek Otthona ebédlőjében 1500      A Szovjetunióba hurcolt áldozatok emléktáblájának avatása ... Read More »

Katasztrófa buli 2016.

Bizonyára mindenki élénken emlékszik arra, hogy 2014. szeptember 13-án a folyamatos esőzéseket követő hirtelen lehulló nagymennyiségű csapadék elöntötte falunkat és az alsómocsoládi közösség heroikus küzdelmet folytatott a település értékeinek megmentése, a károk enyhítése érdekében! Erre az éjszakára emlékezve hívunk meg mindenkit, aki részt vett a mentési munkálatokban 2016. szeptember 14-én 1700-kor kezdődő Katasztrófa Bulinkra a Kemencés udvarba! Read More »