Felhívás!

Feltöltve: 2014-02-27

F e l h í v á s
 

Annak érdekében, hogy nagyanyáink „Ízeit” unokáink is  megismerjék

Alsómocsolád Község Önkormányzata termékdíj 2014.

 

 A Díj elnyerésére pályázhat minden Alsómocsoládi lakóhellyel rendelkező, vagy Alsómocsoládhoz  más módon kötődő természetes személy.

 Pályázni az alábbi termékekkel lehet:

  • lekvár, befőtt, szörp/ivólé/paradicsomlé, méz, savanyúság, bor, pálinka

 Pályázati feltételek:

A pályázónak 2014. június 27., péntek 12 óráig kell jelentkezését benyújtania az erre a célra rendszeresített jelentkezési lapon a Teleházban.

 A jelentkezési lap befogadásával egyidőben az Önkormányzat a jelentkezővel szerződést  köt, melynek főbb tartalmi elemi a következők.

 Az Önkormányzat  vállalja, hogy a pályázó részére az általa megjelölt kategóriákban, 10-10  mintaüveget, és 2-2 nagyobb, a bírálatban részt vevő illetve a „Adventi vásáron” történő kóstoláshoz üveget biztosít.

 Vállalja továbbá, hogy a pályázó által leadott előírt darabszámú termék esetén, a leadáskor, termékcsoportonként (lekvár, befőtt stb.) 3000-3000,- Ft  „előállítási költség-hozzájárulást” fizet.

 A pályázatra benyújtott termék a benyújtással egyidőben az önkormányzat tulajdonába megy át, azzal a továbbiakban szabadon rendelkezik. Az Önkormányzat vállalja hogy az üvegek címkéjén az előállító nevét feltünteti.

 A termékek átadásának határideje 2014. október 31.napja

 A beérkezett termékeket, szakértő zsűri értékeli, és termékcsoportonként  odaítéli  a díjat, termékcsoportonként minimum 3 pályázó szükséges az önálló bírálathoz, amennyiben ennél kevesebb terméknevezés érkezik be határidőn belül, a termékcsoportok összevont bírálatára kerül sor.

 A díjat elnyert termék egy éven keresztül pl. az „Alsómocsolád Község lekvárja” vagy a fentiek szerinti „terméke”címet viselheti.

 Az elismerő oklevél mellé, az I. díjas termék előállítója 15.000,- Ft, díjban részesül. (Egy pályázó több díjban is részesülhet)

 A termékeket az „Adventi vásáron” kiállítjuk, és lehetőséget biztosítunk a kóstolásra.

 

 Elevenítsük  fel és tegyük közkincsé a régi ízeket!

 Dicső László, polgármesterLegfrissebb híreink