Rigac kupa!

Feltöltve: 2015-06-15

Felhívás az 1. Nemzeti Kés- és Fejszehajító Versenyen, valamint Magyar Dobótalálkozón való részvételre!

 

(A címben és a felhívásban visszatérően szereplő „fejsze” szó jelen esetben pontosabban inkább a „tomahawk” vagy „kisbalta” nevű eszközt takarja, NEM a nagyobb favágófejszéket!)

A magyar kés- és fejszehajítók egymásra találásának, megismerkedésének, baráti és szakmai eszmecseréjének megkönnyítése, valamint felkészültségének sportszerű összemérése céljából ezennel meghirdetjük az 1. Nemzeti Kés- és Fejszehajító Versenyt, valamint a vele egybekötött Magyar Dobótalálkozót, vagyis a Rigac Kupát!

 A reményeink szerint ezentúl évente megismételt eseményt a sport legrangosabb hazai eseményének szánjuk, olyan fesztelen baráti találkozónak, amelyen e ma még sajnos méltatlanul mellőzött sportág minden őszinte híve szabadon részt vehet és megmérettetheti magát.

 Időpont: 2015. szeptember 26., szombat.

Helyszín: Alsómocsolád, a régi betyár, Rigac Jancsi hazája.

Rendező: Alsómocsoládi Sport Egyesület, az Alsómocsoládi Önkormányzat erkölcsi és anyagi támogatásával.

 A legfőbb cél a hazai kés- és fejszehajítók egybegyűjtése egy fesztelen kis dobálgatásra, ismerkedésre, nem kizárva persze az esetleges külföldi résztvevőket sem. Találkozzunk a régi barátokkal, szerezzünk magunknak újakat, tanuljunk egymástól új trükköket! Lehessen akár még messzebb az a még kisebb cél! És persze sportszerű versenyben döntsük el, ki milyen formában van éppen! Egyszóval: ragadjon a vas!

 Mivel a résztvevők száma korlátozott, az előzetes regisztráció kötelező! Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 7.

 

Minden résztvevő maga köteles gondolkodni a saját helyszínre jutásáról és esetleges szállásáról. Helyszíni szállásigényét kérjük előre egyeztetni!

Szervező: Kohl János: 72/451-727info@janus-facedfilabrasileiro.com

További részletek: http://janus-facedfilabrasileiro.com/bluesteel/rigackupa2015.htm

 

 

 

 Legfrissebb híreink