Natúrpark Ízei és közlekedésbiztonsági program

Feltöltve: 2015-10-26

Október 24-én a .IT(T) Ifjúsági Információs és Tanácsadó Pont adott helyszínt a helyi termékkiállítással és kóstolóval induló Natúrpark Ízei rendezvényünknek.

A délelőtt az egészségtudatosság jegyében telt: természetes alapanyagok felhasználásával készítettünk tusfürdőt és ajakbalzsamot, valamint összeállítottuk vitamindús menüsorunkat, a Cézár-és gyümölcssalátát.

A Generali Alapítvány támogatása által egy közlekedésbiztonsági programot is megvalósíthattunk a délután folyamán, melyen a kerékpáros közlekedésre helyeztük a hangsúlyt. Az elméleti tudás megszerzésében körzeti megbízottunk, Potyondi Gábor volt a segítségünkre, aki interaktív előadásában a helyes és biztonságos kerékpározás alapjait ismertette a résztvevőkkel. Az előadást egy „Bringa Kvíz” követte, ami nagyon pozitív visszajelzés volt az ismeretátadás sikerességére.

Rendezvényünk zárásaként egy ideiglenes KRESZ park került felállításra, ahol a biciklizés öröme mellett többek között a közlekedési táblák jelentését és az elsőbbségadás szabályait is megismerhették a jelenlevők.

Köszönjük, hogy velünk töltöttétek ezt a napsütésben és hasznos információban gazdag napot! 

 

 

 

 Legfrissebb híreink