Rigac Kupa 2016.

Feltöltve: 2016-03-18

Felhívás a 2. Nemzeti Kés- és Fejszehajító Versenyen, valamint Magyar Dobótalálkozón való részvételre!

A címben és a felhívásban visszatérően szereplő „fejsze” szó jelen esetben pontosabban inkább a „tomahawk” vagy „kisbalta” nevű eszközt takarja, NEM a nagyobb favágófejszéket!

A magyar kés- és fejszehajítók egymásra találásának, megismerkedésének, baráti és szakmai eszmecseréjének megkönnyítése, valamint felkészültségének sportszerű összemérése céljából ezennel meghirdetjük a 2. Nemzeti Kés- és Fejszehajító Versenyt, valamint a vele egybekötött Magyar Dobótalálkozót, vagyis a Rigac Kupát!

Időpont: 2016. szeptember 3., szombat.

Helyszín: Alsómocsolád, Fesztiváltér.

Rendező: Alsómocsoládi Sport Egyesület, Alsómocsolád Község Önkormányzatának erkölcsi és anyagi támogatásával.

A legfőbb cél a hazai kés- és fejszehajítók egybegyűjtése egy fesztelen kis dobálgatásra, ismerkedésre, nem kizárva persze az esetleges külföldi résztvevőket sem. Találkozzunk a régi barátokkal, szerezzünk magunknak újakat, tanuljunk egymástól új trükköket! És persze sportszerű versenyben döntsük el, ki milyen formában van éppen! Egyszóval: ragadjon a vas!

Nevezési díj: a verseny nevezési díja fejenként 6000 Ft, a helyszíni regisztrációkor fizetendő. A nevezési díj az összes versenyszámban való részvételre feljogosít. Ha egyes versenyszámokban nem kíván indulni, ezt kérjük a regisztrációkor jelezni. (Ez azonban nem jár a nevezési díj csökkentésével!) A nevezési díj befizetésekor 1000 Rigac helyi fizetőeszközt visszakap, amiből ételt, italt vásárolhat. A nevezési díj tartalmazza a pénteki és szombati vacsora ellenértékét is.

Mivel a résztvevők száma korlátozott, az előzetes regisztráció kötelező!

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 20.

 

Szervező: Kohl János: 72/451-727info@janus-facedfilabrasileiro.com

A verseny weboldala: http://janus-facedfilabrasileiro.com/bluesteel/rigackupa2016.htm

 Legfrissebb híreink