Alsómocsoládért Érdemérem

Feltöltve: 2016-06-17

Alsómocsolád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei évben is Alsómocsoládért Érdeméremmel ismeri el azokat a személyeket, akik áldozatkész munkájukkal, önzetlenül járultak hozzá településünk fejlődéséhez. Az Érdemérem átadására a Falunap keretében, a délelőtti konferencián kerül sor, 2016. július 02-án, szombaton.

Az idei év érdemérmesei: Kmettyné Győri Szilvia és Pitzné Keller Anita.

Kmettyné Győri Szilvia kisgyermekkora óta ezer szállal kötődik Alsómocsoládhoz, és ez a kapocs az eltelt évek alatt sem szűnt meg, sőt, folyamatosan erősödik. Szilvia a digitális világ képviselője, mérnök-informatikus végzettségével több szervezet kötelékében dolgozott rendszergazdaként, informatikus szakemberként. 2011-től az Alsómocsoládi Községfejlesztő és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, turisztikai vezető. Ötleteivel, építő javaslataival nagyban hozzájárul a település turisztikai trendjének formálásához, a Hét Patak Gyöngye Natúrpark Egyesület elnökeként a térség fejlesztéséért tevékenykedik, e mellett képviseli településünket megyei és országos fórumokon és platformokon. A községéért végzett munkájának méltó elismerése az Alsómocsoládért Érdemérem.

Pitzné Keller Anita 2008 óta dolgozik Alsómocsoládon az „Őszi Fény” Idősek Otthonában. Mentálhigiénésként kezdett, aztán 2008. április 01-jétől megbízott intézményvezetőként, majd 2008 szeptemberétől kinevezett intézményvezetőként látja el feladatait. A szociális területen végzett munka számára igazi elköteleződés. Úgy érzi, az idősellátásban megtalálta a helyét és saját bevallása szerint, ha újra kezdhetné, ismét idősekkel dolgozna. Fontos számára a folyamatos fejlődés és a tanulás.  Sokat köszönhet Alsómocsoládnak, hiszen lélekben Alsómocsoládivá vált, ahol szívesen tölti nemcsak a munkaidejét, hanem a szabadidejét is a családjával. Lelkiismeretes és áldozatos munkájának méltó elismerése az Alsómocsoládért Érdemérem.

 Legfrissebb híreink