Szemét szállítási kérdések

Feltöltve: 2016-10-03

A szolgáltató kérésére az alábbi dolgokra hívjuk fel a lakosság figyelmét:

  1. A temető mellett elhelyezett konténer a temetőben keletkezett hulladék tárolására szolgál, a jövőben, ha a szolgáltató egyéb jellegű szemetet talál benne, pl festékes vödröket, a konténert nem üríti ki és a benne található hulladékot nem szállítja el! A további intézkedések és esetleges bírság megelőzése érdekében kérjük a lakosságot, hogy a háztartásában keletkezett hulladék többletet ne a temetői konténerbe helyezze!
  2. Alsómocsolád Község Önkormányzatának szerződési háztartásonként 1 db 120 l-es hulladékgyűjtő edényben elhelyezett háztartási hulladék elszállításáról szól, ezért:
  • október 01-től a 120 litert meghaladó űrtartalmú hulladékgyűjtő edények kiürítésére nem kerül sor, kérjük azokat a lakosokat, akiket érint, szerezzék be a megfelelő méretű edényt és arra helyezzék fel a jogosultságot bizonyító matricát a zavartalan szállítás érdekében!
  • október 01-től a szemétgyűjtőedény mellé bármely formában (zsákban, dobozban stb…) elhelyezett többlet hulladék elszállítására nem kerül sor, kivételt képez ez alól a szolgáltatónál beszerezhető, ezt a célt szolgáló jelölt zsákokban elhelyezett szemét.

 Legfrissebb híreink