ALSÓMOCSOLÁDI HELYI TERMÉK FELHÍVÁS 2017.

Feltöltve: 2017-02-13

Annak érdekében, hogy nagyanyáink „Ízeit” unokáink is  megismerjék Alsómocsolád Község Önkormányzata termékdíjat alapított  2017-ben. A Díj elnyerésére pályázhat minden Alsómocsoládi lakóhellyel rendelkező, vagy Alsómocsoládhoz  más módon kötődő természetes személy.

Pályázni az alábbi termékekkel lehet.

  • lekvár
  • befőtt
  • szörp/ivólé/paradicsomlé
  • méz
  • savanyúság
  • bor
  • pálinka

Pályázati feltételek:

A pályázónak 2017. május 02. 12 óráig kell jelentkezését benyújtania az erre a célra rendszeresített jelentkezési lapon a Teleházban.

A jelentkezési lap befogadásával egyidőben az Önkormányzat a jelentkezővel szerződést köt, melynek főbb tartalmi elemei a következők. Az Önkormányzat vállalja, hogy a pályázó részére az általa megjelölt kategóriákban, 10-10 mintaüveget, és 2-2 nagyobb, a bírálatban részt vevő illetve a „Adventi vásáron” történő kóstoláshoz üveget biztosít. Vállalja továbbá, hogy a pályázó által leadott előírt darabszámú termék esetén, a leadáskor, termékcsoportonként (lekvár, befőtt stb.) 5000-5000,- Ft „előállítási költség-hozzájárulást” fizet. A pályázatra benyújtott termék a benyújtással egyidőben az önkormányzat tulajdonába megy át, azzal a továbbiakban szabadon rendelkezik. Az Önkormányzat vállalja, hogy az üvegek címkéjén az előállító nevét feltünteti.

A termékek átadásának határideje 2017. október 31.napja.

A beérkezett termékeket, szakértő zsűri értékeli, és termékcsoportonként odaítéli a díjat.

A díjat elnyert termék egy éven keresztül pl. az „Alsómocsolád Község lekvárja” vagy a fentiek szerinti „terméke” címet viselheti.

Az elismerő oklevél mellé, az I. díjas termék előállítója 20.000,- Ft, díjban részesül. (Egy pályázó több díjban is részesülhet)

A termékeket az „Adventi vásáron” kiállítjuk és lehetőséget biztosítunk a kóstolásra.

Elevenítsük fel és tegyük közkincsé a régi ízeket!

                                                                                              Dicső László
polgármesterLegfrissebb híreink