Álláshírdetés

Feltöltve: 2018-05-08

ALSÓMOCSOLÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
7345 Alsómocsolád, Rákóczi Utca 21

Álláshírdetés lépés-váltás az észak hegyháti mikrotérségben

Alsómocsolád Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be  az EFOP-1.5.3-16-2017 Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek című felhívásra. A pályázat keretein belül kerül megvalósításra a  “Lépés-Váltás az Észak Hegyháti Mikrotérségben” program.

„Lépés-Váltás az Észak Hegyháti Mikrotérségben” program jövőképe az élhető és fejlődő Észak- Hegyhát, mely magában foglalja azt itt élők életesélyeinek és életminőségének javítását, az ehhez szükséges kompetenciák szintjének emelését, a jelenlévő szociális hátrányok leküzdését, a települések népességmegtartó képességének javítását, a szektorközi együttműködések erősítését,- bővítését, a  humán közszolgáltatások színvonalának javítását, az atipikus foglalkoztatás és képzés,  a közösség,- és egészségszervezés, valamint tanácsadás eszközrendszerének térségi igényekre való kidolgozását, működtetését,  társadalmasítását.  A program célja a mikrotérség társadalmi tervezés módszertanával létrehozott, konszenzuson alapuló humán fejlesztési stratégiájának megvalósítása, a települési és térségi identitás erősítése, az erőforrások aktivizálása és fejlesztése, az  állampolgári aktivitás növelése és partneri együttműködések generálása.

A projekt megvalósítója Alsómocsolád Község Önkormányzata, konzorciumban Bikal Község Önkormányzatával, Kisvaszar Község Önkormányzatával, Mágocs Város Önkormányzatával, Mekényes Község Önkormányzatával, Nagyhajmás Község Önkormányzatával és Nagyhajmás Község Roma Nemzetiségi Önkormányzatával.

Önkormányzatunk a program keretében 7 fő munkatársat keres település mentor munkakörbe.

Elvárások: kreatív gondolkodás, nyitottság és érzékenység a térségben kumulálódó gazdasági és társadalmi problémák iránt, csapatmunka.

Előnyt jelent: rendezvényszervezői, közösségfejlesztő tapasztalat, B kategóriás jogosítvány.

A foglalkoztatás jellege: 33 hónapos, 4 órás, határozott idejű munkaszerződés.

A foglalkoztatás helyszíne: Az Észak-Hegyháti Mikrotérség és Kisvaszar Község.

Az Europass önéletrajzot, a motivációs levelet és a végzettségeket igazoló okiratok másolatait 2018. május 18. péntek 12 óráig kérjük eljuttatni személyesen, levélben vagy e-mailben az alábbi elérhetőségekre:

Alsómocsolád Község Önkormányzata
Balogh Anikó szakmai vezető (+36-30/411-5394)
7345 Alsómocsolád, Rákóczi utca 21
telehaz.alsomocsolad@t-online.hu

 

A személyes meghallgatás időpontjáról a jelentkezőket az önéletrajzban megjelölt elérhetőségeken értesítjük.

 Legfrissebb híreink