Legyen jó, tegyen jót!

Feltöltve: 2020-04-21

Adjon esélyt másnak és adjon esélyt magának, hogy jobb legyen! Sokszor elég csak 1 mozdulat. 1 szó. 1 perc. 1%. Ajánlja fel adója 1%-át valamelyik civil szervezetnek!

Az a magánszemély rendelkezhet adójának 1+1 %-a felől, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizeti a NAV-nak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól. Ne felejtsék, hogy a civil szervezetek javára az adószám, az egyházak vagy a kiemelt költségvetési előirányzat javára pedig a 4 jegyű technikai szám megjelölésével tudnak rendelkezni!

Segítsen Ön is a jogosult alsómocsoládi szervezeteknek az 1% gyűjtésében!

 

Alapítvány Alsómocsoládért
Adószám: 19033510-1-02

Céljai: biztosítani Alsómocsolád fejlődését, elősegíteni a benne élő emberek igényeinek kielégítését; az ifjúsági kezdeményezések támogatása; az alakuló közösségek támogatása, az infrastruktúra fejlesztése; a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartása, támogatása. Középiskolások támogatása.

Alsómocsoládiak Baráti Köre
Adószám: 19033503-1-02

Az Alsómocsoládiak Baráti Köre célja az, hogy a faluból elszármazottaknak módot adjon a szülőhelyhez fűződő érzelmi kapcsolataik felújítására és ápolására. A szervezet 1986-ban alakult, 1991 óta bejegyzettként igyekszik egységbe tömöríteni a falu lakosságát, valamint az innen elszármazott, de a községért tenni képes és kész értelmiségieket, illetve minden jó szándékú embert.

Alsómocsoládi Polgárőr Egyesület
Adószám: 18327269-1-02

Az Egyesület 2005-ben jött létre a falu és a lakosság védelmének érdekében. Célja: a bűncselekmények megelőzése és a különböző tulajdonformák védelme érdekében önkéntes tevékenységet kifejtő állampolgárok összefogása, működésük megszervezése, rendszerbe foglalása, a tevékenység szervezeti összehangolása.

Őszi Fény Alapítvány
Adószám: 18328394-1-02

A szervezet célja biztosítani az „Őszi Fény” Idősek Otthona fejlődését és elősegíteni az itt élő emberek testi, lelki, szellemi, kulturális és szociális igényeinek a kielégítését; támogatni minden olyan kezdeményezést, amely az Idősek Otthona összkomfortosságát célozza meg; valamint az infrastruktúra fejlesztése.

Alsómocsoládi Sport Egyesület
Adószám: 18332665-1-02

A szervezet fő célja a szabadidős tevékenységek feltételrendszerének megteremtése, a mozgásban gazdag életmód elterjesztése, és az egészséges életmód népszerűsítése.

 

Fotó forrása: http://tarnokhir.hu/2017/05/11/felhivas-a-szemelyi-jovedelemado-ketszer-egy-szazalekanak-felajanlasara-2/Legfrissebb híreink