A Mágocsi Római Katolikus Plébánia hirdetése

Feltöltve: 2020-03-24

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a rájuk bízottakért érzett felelősségtől vezérelve a koronavírus járvány Magyarországon való megjelenése miatt meghirdetett veszélyhelyzetben, visszavonásig úgy rendelkezett, hogy a templomokban a nyilvános liturgia 2020. március 22-től, Nagyböjt 4. vasárnapjától szünetel.

Csibi Imre plébános ez úton is tájékoztatja a híveket arról, hogy a plébánia területén, így Alsómocsoládon sem végeznek nyilvános szentmisét, továbbá minden közös és nyilvános templomi/plébániai program szünetel! Egyetlen kivétel a temetés, amelyet továbbra is elvégeznek, de nyilvános gyászmisét nem mondanak. Plébános úr kéri, hogy csak a szűk család vegyen részt a szertartáson.

Betegek látogatására, gyóntatására és áldoztatására csak sürgős esetben (közvetlen halálveszély!) lesz lehetőség. Akik kórházi kezelésük, műtétjük előtt szeretnék a betegek szentségét felvenni, kérjük, a plébánia elérhetőségén keressék Csibi atyát. Szentgyónásra csak egyénileg egyeztetett esetben van lehetőség!

A plébániahivatalban az ügyfélfogadás 2020. március 22-től szünetel.

Csibi Imre plébános elérhetőségei: +36-72/451-103, +36-30/322-0690, magocspleb@gmail.com.

 Legfrissebb híreink