TESTÜNK ÉS MENTÁLIS EGÉSZSÉGÜNK VÉDELME A VÉSZHELYZET IDŐSZAKÁBAN

Feltöltve: 2020-04-06

A tél elmúltával fontos, hogy felkészítsük szervezetünket a tavaszi időszakra, segítsük az átállást, támogassuk immunrendszerünk hatékony és eredményes működését! Ez különösen fontos a mostani járványhelyzetre való tekintettel, ezért szeretnénk segíteni Önöknek különböző praktikákkal, tanácsokkal!

Az immunerősítés nem csak azt jelenti, hogy bevisszük a szervezetünkbe a szükséges vitaminokat, hanem azt is, hogy odafigyelünk testi és mentális egészségi állapotunkra, mozgunk, tornázunk, megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot fogyasztunk, eleget alszunk, relaxálunk, változatosan táplálkozunk, rendszeresen kapcsolatot tartunk családtagjainkkal, barátainkkal, hozzátartozóinkkal, új, a megváltozott körülményekhez alkalmazkodó kihívásokat keresünk magunk számára!

A jövő hét folyamán minden háztartásba eljuttatunk egy kérdőívet, melyben megjelölhetik az érdeklődésüknek megfelelő témaköröket, sőt, javaslatokat is tehetnek arra vonatkozóan, miről szeretnének tájékozódni, megoszthatják saját immunerősítő praktikáikat közösségünkkel! A kiválasztott területekről kétoldalas, A4 méretű anyagokat állítunk össze és juttatunk el Önöknek.

Fontos számunkra, hogy rendszeresen tartsuk a kapcsolatot a település lakóival – ennek egyik módja a Facebook felületen létrehozott csoport. Azonban sokaknak nincs Facebook profilja, sem okos eszköze, ezért szeretnénk Önökkel együtt gondolkodni arról is, hogy velük milyen formában valósulhatna meg a biztonságos, rendszeres, papír alapú kommunikáció, kapcsolattartás (pl. a postaládától független PVC cső kihelyezése a kapura).

Amennyiben van a tarsolyukban jó megoldás, kérjük, osszák meg velünk 2020. április 09-e, csütörtök 12:00-ig Balogh Anikó elérhetőségeinek egyikén: telefonon a +36-30/411-5394-es számon, a telehaz.alsomocsolad@t-online.hu e-mail címen, vagy Messenger üzenetben.

 

Borítókép forrása:

https://pixabay.com/hu/photos/wellness-k%C3%B6vek-kikapcsol%C3%B3d%C3%A1s-zen-955796/?fbclid=IwAR2iFK0Ic0cMbBpZlxhsmW8QiDENMC9htGTXSIPWPPo9QjGhc9rHWKjXDlELegfrissebb híreink