IMMUNKOMMANDÓ

Feltöltve: 2020-04-07

Válasszon velünk új kihívást!
Legfőbb támaszunk az immunrendszer!
Tegyünk meg mindent az erősítése érdekében!

A tél elmúltával fontos, hogy felkészítsük szervezetünket a tavaszi időszakra, segítsük az átállást, támogassuk immunrendszerünk hatékony és eredményes működését! Ez különösen fontos a mostani járványhelyzetre való tekintettel, ezért szeretnénk a közösségi tudásra alapozva kialakítani egy „kisokost”, mely egészségünk megőrzését segítené különböző praktikákkal, tanácsokkal!

Hisszük, hogy az immunerősítés nem csak azt jelenti, hogy bevisszük a szervezetünkbe a szükséges vitaminokat, azt is, hogy odafigyelünk testi és mentális egészségi állapotunkra, mozgunk, tornázunk, megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot fogyasztunk, eleget alszunk, relaxálunk, változatosan táplálkozunk, rendszeresen kapcsolatot tartunk családtagjainkkal, barátainkkal, hozzátartozóinkkal, új, a megváltozott körülményekhez alkalmazkodó kihívásokat keresünk magunk számára!

A kérdőívet eljuttattuk minden alsómocsoládi háztartásba, word formátumban feltöltöttük településünk honlapjára, továbbá az alábbi linkre kattintva online formában, Google kérdőívként is elérhetővé tettük Facebook oldalunkon és a www.alsomocsolad.hu oldalon.

Google kérdőív linkje:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScSsDeCK56BOmVbn…/viewform…

Ide kattintva letölthető a kérdőív word formátumban.

Kérjük, küldjék vissza számunkra a kitöltött kérdőívet 2020. április 15. szerda 16 óráig az interneten Google kérdőív formában, a telehaz.alsomocsolad@t-online.hu e-mail címre, vagy dobják be a Boltban vagy a Faluházban elhelyezett dobozok egyikébe, hogy a kérdőívben megjelölt tartalmú információcsomaggal segíthessük Önt és családját egészsége megőrzésében!

A kérdőívet kitöltő egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait (név, lakcím, telefonszám, e-mail cím) Alsómocsolád Község Önkormányzata, mint adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§ b), illetve a GDPR 6. cikk 1. a) pontjában előírtak szerint kezelje. Az adatok kizárólag a további kommunikáció, kapcsolattartás során kerülnek felhasználásra!

Borítókép forrása: https://pixabay.com/hu/photos/wellness-k%C3%B6vek-kikapcsol%C3%B3d%C3%A1s-zen-955796/Legfrissebb híreink