Kincses Virágos Alsómocsoládért 2020.

Feltöltve: 2020-04-16

Az Alapítvány Alsómocsoládért és az Alsómocsoládi Sport Egyesület 2020-ban is meghirdeti a települési virágosítási és környezetszépítési versenyt.

A verseny célja:
- a környezet gondozottságának, ápoltságának harmonikus, településképbe illő, természeti adottságokhoz alkalmazkodó kialakítása;
- nyilvánosságot és elismerést adni azon alsómocsoládi polgároknak, intézményeknek, civil közösségeknek és vállalkozásoknak, akik közérdekű munkával szebbé, virágosabbá teszik közvetlen környezetüket.

A virágosítási és környezetszépítési verseny kategóriái:

I. Legvirágosabb ház
II. Legvirágosabb intézmény

A koronavírus helyzetre való tekintettel az idei évben a harmadik kategória:

III. Kreatív kertek

Ebben a kategóriában azokat az ötleteket és azok megvalósítóit szeretnénk jutalmazni, akik az otthon töltött időt kertjük átalakítására, kreatívvá tételére fordítják - pl. falusi környezetbe illő tárgyakkal ékesítik a virágos keretet (kerékpár, talicska stb.), vagy éppen eddigi konyhakertjük mellett megmutatható gyógy- és fűszernövény kertet hoznak létre.

A verseny nevezési határideje:
2020. május 15. péntek 12:00

A verseny okleveleinek és díjainak átadására 2020. novemberében, az Adventi vásáron kerül sor.

Jelentkezni a telehaz.alsomocsolad@t-online.hu e-mail címen, vagy telefonon Balogh Anikónál a +36-30/411-5394-es számon lehet, a név, a cím, a telefonszám és a kategória megadásával.

 

Borítókép forrása: https://pixabay.com/hu/photos/vadon-%C3%A9l%C5%91-vir%C3%A1gok-vir%C3%A1gok-n%C3%B6v%C3%A9ny-571940/Legfrissebb híreink