Építési és felújítási támogatások

Feltöltve: 2020-04-16

Alsómocsolád Község Önkormányzata az idei évben is biztosít lehetőséget és anyagi támogatást arra, hogy a település lakói a 12/2009. (VIII.27.) önkormányzati rendelet szabályainak megfelelően felújítsák ingatlanjaikat.

E rendelet II. fejezete szabályozza a „Magunk Kenyerén” Helyi Gazdaságfejlesztési Program Házunk Táján programelemének igénylésével, teljesítésével, valamint a törlesztéssel kapcsolatos előírásokat.

A rendelet szabályozza a támogatások többszöri igénylésének feltételét: támogatásban részesülő a támogatás teljes összege visszafizetésének időpontját követő 24 hónapon belül, vissza nem térítendő támogatás esetén a folyósítás időpontját követő 24 hónapon belül nem részesülhet semmilyen lakáscélú támogatásban.

A támogatással kapcsolatban további információ Erb Flóriánné Anikótól kérhető a +36-72/451-748-as számon, vagy az erb.aniko@alsomocsolad.hu e-mail címen!

 

Borítókép forrása: https://pixabay.com/hu/photos/szersz%C3%A1mok-construct-haj%C3%B3-jav%C3%ADt%C3%A1s-864983/Legfrissebb híreink