Üzenj a Nagyinak!

Feltöltve: 2020-04-21

A koronavírus járvány mindannyiunk életére hatással van, a terjedésének megállítására hozott intézkedések befolyásolják napi rutinunkat, átalakítják életvitelünket, több türelmet és odafigyelést igényelnek Tőlünk.

Az Alapítvány Alsómocsoládért szervezet felhívása azoknak az alsómocsoládi gyermekeknek szól, akik szívesen üzennének saját nagymamájuknak akár a településen, akár az ország távolabbi pontján él; ugyanakkor szívesen vesszük azt is, ha a településen élő nagyinak üzennek a távol élő unokák.

Hiszünk abban, hogy ezek a gesztusok, kedves megnyilvánulások nagy örömet okoznak a kijárási korlátozások miatt szétszakadt és egymástól távol élő családtagoknak!

A gyermekek üzenhetnek nagyszüleiknek rajzzal, animációval, verssel, énekkel, bármilyen kreatív eszközzel, amit meg tudnak örökíteni; ezeket az alkotásokat küldjék el Balogh Anikónak a telehaz.alsomocsolad@t-online.hu e-mail címre, vagy Messenger üzenetben!

Határidő: 2020. április 30. csütörtök, 16 óra!

A beérkezett üzeneteket Anyák napjára eljuttatjuk az érintett nagymamáknak, nagypapáknak! Aki hozzájárul ahhoz, hogy az üzeneteket nyilvánosságra hozzuk, és ezt jelzi az üzenet eljuttatásakor felénk, részt vesz egy Facebook szavazásban. A három legtöbb szavazatot kapott alkotás készítője pedig jutalomban részesül!

Biztatunk minden kisebb és nagyobb unokát, készüljön valami kedves meglepetéssel, hogy örömet és vidámságot hozzanak nagyszüleik mindennapjaiba!

 

Borítókép forrása: 

https://pixabay.com/hu/photos/sz%C3%ADv-k%C3%A1rtya-pasztellkr%C3%A9ta-%C3%A1bra-762564/?fbclid=IwAR2duT9CVYN6XPK22jq1WM_osivsx2LgKlcMA-l3BUB1C1mPCpf-ndj9bZILegfrissebb híreink