Megújult az Alsómocsoládi Turisztika!

Feltöltve: 2020-08-24

Szeretettel várunk minden korosztályt, kis- és nagycsaládokat, iskolás csoportokat, baráti, munkahelyi csoportokat sportolni, kirándulni vagy pihenni vágyókat egyaránt Alsómocsoládra, ahol régi és új szolgáltatásokkal tesszük izgalmassá, változatossá itt tartózkodásukat.

Legyen része a friss levegőn ébredésnek, a nyugalomnak, a tó-nádas varázslatos világának egy kellemes őszi napon, vagy akár egész hétvégén. Bújjanak el a város nyüzsgő zaja elől, hogy élvezhessék a természet meghitt hangulatát. Állandó programjaink mellett hónapról hónapra megújuló programcsomagokkal tesszük színessé ajánlatainkat.

Érdemes figyelni Alsómocsolád Község Facebook oldalát és a település honlapját is, hogy ne maradjanak le az állandóan frissülő ajánlatainkról.

Szeptemberi csomagajánlatainkból egy kis ízelítő:

  • Családi csomag: 2 éjszaka szállással, masszázs kuponnal, pizzavacsorával a Kemencés Udvarunkban, szabadulószobával, csónakázással és planetáriumi vetítéssel.
  • Horror csomag: 4 órás éjszakai ajánlat, 3D vetítéssel, bátorságpróbával és erdei szalonnasütéssel.
  • Csillagfényes csókcsaták pároknak (14 fő jelentkezése esetén indul): olajos thai hátmasszázs kuponnal, pletnázással, kenubérléssel, kemencés vacsorával, 3D vetítéssel, esti csillagtúra vezetéssel.
  • Romantikus csomagunk pároknak masszázzsal, picknick kosár, csónakázással, kemencés vacsorával.
  • Légy fitt csomagunk pedig kerékpár kölcsönzést, masszázst, kenubérlést és szabadulószobát tartalmaz.

Bővebb információk a szolgáltatásokkal kapcsolatosan, illetve konkrét ajánlatok kérhetőek: Kiss Gergelytől és Kiss-Cseh Gabriellától a +36-30/432-4043 telefonszámon, vagy a kissprogramturizmus@gmail.com e-mail címen.Legfrissebb híreink