Figyelemfelhívás - „Őszi Fény” Idősek Otthona

Feltöltve: 2020-09-01

A koronavírus napi számadataink emelkedése kapcsán felhívom figyelmüket az Intézményünk látogatási szabályainak fokozott betartására! Mindannyiunk érdeke, hogy Otthonunk Időseit megvédjük a fertőzéstől! Egyelőre a látogatás még engedélyezett szabályaink betartása mellett.

Látogatási és eltávozási szabályok

1. Belépés előtt kérem a kinti csengőn az érkezésük jelzését, várják meg a nővérek érkezését, akik a belépéshez szükséges egyéb teendőkről tájékoztatják Önöket.

2. A látogatásra csak akkor kerülhet sor, ha a Hozzátartozó nyilatkozik, hogy egészséges, Covid-19-re utaló tünetei nincsenek, nem találkozott olyan személlyel, akiről ez valószínűsíthetően fennállhat és 2 héten belül nem járt kockázatot jelentő országban. Az intézmény portáján kihelyezett, erre vonatkozó nyilatkozat kitöltése a belépés előtt kötelező! BELÉPÉS csak ezek után lehetséges, nővér jelenlétében! Minden esetben az ajtó előtt várakozzanak az ápolók megérkezéséig!!!

3. Ellátotton kívül, Családonként egyszerre maximálisan 2 fő jelenléte megengedett az Intézményben.

4. Látogatásra kijelölt idősáv:
9:00 – 11:00
15:00 – 17:30 (kalkulálják bele a vacsoraidőt, mely ekkor kezdődik, tehát 17:00-ig időzítsék érkezésüket)

5. A látogatás időtartama maximálisan 30 perc.

6. Az Intézménybe történő belépést követően MINDIG kötelező:
- ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTÉS
- TELJES ORROT-SZÁJAT ELFEDŐ MASZK VISELÉSE

7. LÁTOGATÁSI IDŐ ELTÖLTÉSÉT A SZOBÁKBAN NEM ENGEDÉLYEZZÜK, KIVÉVE FEKVŐ ELLÁTOTTAINK ESETÉBEN.

8. LÁTOGATÁSRA KIJELÖLT HELYSZÍNEK:
- MÁRIA PAVILON (INTÉZMÉNY BELSŐ UDVARA)
- BELSŐ FILAGÓRIA
- TETŐTÉRI TÁRSALGÓ
- FÖLDSZINTI KIS-TÁRSALGÓ
HA A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ HELYEK TELÍTETTEK, KÉREM TÜRELMES VÁRAKOZÁSUKAT AZ INTÉZMÉNY BEJÁRATA ELŐTTI KÉNYELMES PADOKON!

9.Kérjük Önöket, hogy minimális csomagot hozzanak, Időseink napi 5x étkeznek, változatos, minden igényt figyelembe vevő menüvel.

Amennyiben nagyobb rendezvényen vettek részt vagy külföldön nyaraltak vagy dolgoznak, kérem, hogy a 2 hetes türelmi időt minden esetben tartsák be!

Amennyiben légúti, gyomorrendszeri vagy bárminemű gyanúra okot adó tünetük van – akkor is, ha enyhe náthának tűnik – Intézményünket ne látogassák!

Figyeljenek a maszk használatra, kézfertőtlenítésre, biztonsági távolságtartásra, a látogatásra kijelölt helyszínek és időtartamok, létszámok betartására!

Felhívom figyelmüket, hogy minden esetben gondolják végig, ha csoportos együttlétre (pl. temetés, keresztelő, lakodalom) vinnék őket! Csak akkor kérjék eltávozásra idős hozzátartozóikat, ha biztosítani tudják védelmüket!

Időseink külső távolléte szigorúan csak a velem való egyeztetés és engedélyem esetén lehetséges!

Köszönettel:
Pitzné Keller Anita
Intézményvezető
+36-30/567-1083Legfrissebb híreink