Pénzügyi tanácsadási nap

Feltöltve: 2013-10-21

Ingyenes vállalkozói tanácsadó nap a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamaránál!

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2013. november 07-én, csütörtökön ingyenes pénzügyi tanácsadási napot szervez Pécsett (7625 Pécs, Majorossy u. 36.) és Komlón (7300 Komló, Városház tér 8.) az egyéni és mikro vállalkozások számára, ahol a résztvevők személyre szabott konzultáción vehetnek részt.

A felkért tanácsadók a következő témákban tudnak segíteni:

Kezdő vállalkozások esetén segítségnyújtás a megfelelő vállalkozási forma kiválasztásához; információk a vállalkozás indításához szükséges alapvető jogi és pénzügyi feltételekről; aktuális finanszírozási és támogatási lehetőségek kezdő vállalkozóknak.

Működő vállalkozások esetén aktuális adózási információk; az alkalmazottak utáni adó-, és járulékterhek; lehetőségek a Cafeteria rendszerben; a vállalkozások fejlesztéséhez igénybe vehető pénzügyi források, hitellehetőségek; pályakezdő fiatalok, tartósan álláskeresők, 50 év felettiek foglalkoztatásának kedvezményei; igénybe vehető szociális hozzájárulási adó kedvezmények; megéri-e még az EVA-ban maradni; átalakulással kapcsolatos tanácsadás; MT változások, távolléti díj; pénzügyi – adózási kérdés.

 

A tanácsadásra előzetes bejelentkezés szükséges!

 

A bejelentkezési feltételeket és a Jelentkezési lapot a http://www.pbkik.hu/hu/regionalis-innovacios-centrum/cikkek/ingyenes-penzugyi-tanacsadas-a-kamaraban-64938 linken tekinthetik meg!Legfrissebb híreink