Őszi Fény hírek

Feltöltve: 2020-10-26

Örömmel értesítem Önöket, hogy elkészült Intézményünk Látogatószobája.
 
A látogatószoba és a látogatási rend kialakítása során a maximális biztonságra törekedtünk mind az Idősek, mind pedig az Önök védelme érdekében.
 
A mai napon a Népegészségügyi Hatóság a szakmai protokollok betartása mellett, engedélyezte a látogatói szoba üzembe helyezését.
Látogatás csak velem való előzetes egyeztetés után lehetséges, az általam megadott idősávban és napokon!
 
Kérem, hogy a látogatási idősávokat mindig tartsák, hogy lehetőségünk legyen a látogatást követően minden esetben a fertőtlenítések elvégzésére a következő Hozzátartozó érkezéséig!
 
Az Intézmény továbbra sem látogatható a fertőzés megelőzése és Intézménybe történő bekerülésének megakadályozása, Időseink védelme érdekében.
 
LÁTOGATÓI SZOBA
Tekintettel arra, hogy a látogatási tilalom vége bizonytalan, az Intézmény részéről látogatói szoba került kialakításra. A látogatói szoba kialakítása során fokozott gondot fordítottunk a védelemre és a biztonságra, mely révén időseink kapcsolattartása személyesebbé tud válni, amellett, hogy a maximális védelmük is megvalósul.
 
A látogatói szoba elhelyezkedése: Intézmény hátsó – parkoló felőli része.
A látogatói fal közepén üvegfelület adja meg a lehetőséget a hozzátartozók és időseink találkozásának – személyesebbé téve így azt.
 
A kapcsolattartási kommunikációra egyenlőre telefonon illetve tableten – messenger hangosításon keresztül van lehetőség.
 
A látogatás rendje:
- Előre kijelölt napokon és idősávokban (hétfő, péntek, illetve intézményvezető által megadott esetlegesen biztosítható plusz 1 napon).
- Előzetes időpont egyeztetéssel telefonon az intézményvezetőn keresztül: +36-30/567-1083
- Látogatásra csak egészséges hozzátartozó érkezhet.
- A látogatói szobában egyszerre maximálisan 2 fő tartózkodhat.
- A látogatás időtartama maximálisan 30 perc.
- A két látogatás között (ellátotti hozzátartozók tekintetében – hogy ne kerüljön sor ott is találkozásra) 40 perc mindig el kell teljen.
- A látogatások között eltelt idő alatt történik a látogatói szoba teljes körű vírucid hatású szerrel történő fertőtlenítős takarítása – kilincsek, asztal, szék, mosdóhelyiség, kapcsolók, padozat, falfelület, kapcsolattartási eszköz (tablet, telefon) – és szellőztetése.
- A látogatók minimális csomagot hozhatnak – tisztálkodási szerek, ruhanemű, tartós élelmiszer -, melyek fertőtlenítés után kerülhetnek csak az ellátott szobájába.
- A látogatók számára kötelező a szájmaszk viselése és az alkoholos kézfertőtlenítés.
- A látogatók esetében lázmérés történik, illetve nyilatkozat kitöltése a belépésről, egészséges állapotukról, covid-mentességről.
- A látogatók érkezése a parkoló felőli részről történik, teljesen külön álló bejáraton.
- Az ellátottak érkezése időben és helyileg is elkülönített módon erre kijelölt bejáraton keresztül történik, gondozói segítséggel.
A látogatás során fokozott figyelmet fordítunk ellátottaink biztonságára és védelmére!
 
Keressenek bizalommal az időpontokért.
 
Szeretettel:
Pitzné Keller Anita
intézményvezető
 


Legfrissebb híreink