FELHÍVÁS - KEMÉNY BERTALAN FALUFEJLESZTÉSI DÍJ 2021.

Feltöltve: 2020-11-10

A Falufejlesztési Társaság 2008 márciusában, Kemény Bertalan, a Falufejlesztési Társaság megalapítója és a falugondnoki szolgálat megálmodója és megvalósítója emlékének megőrzése érdekében „Kemény Bertalan Falufejlesztési Díj”-at alapított. A díj alapításának célja, hogy erkölcsi elismerése legyen mindazon természetes személyeknek, országhatáron belül, illetve a Kárpát-medence területén, akik falugondnoki feladatukat legalább 5 éve, kiemelkedő színvonalon végzik, valamint a vidék és falufejlesztés elkötelezettjeként, a vidék és falufejlesztés tekintetében, szűkebb környezetükben, vagy országos szinten kiemelkedő eredményeket értek el.

A díjbizottság 2016. január 21-én egyhangú szavazással megalapította a Kemény Bertalan Emléklapot olyan felterjesztett személyek méltó elismerésére, akik hosszú ideje (20 év) végzik a falu- és tanyagondnoki szolgálatukat. 

A javaslatot, a felhívás mellékletét képező adatlap felhasználásával és a megjelölt mellékletek becsatolásával kell benyújtani,  2021. január 15. péntek 12 óráig (beérkezési határidő) Alsómocsolád Község Önkormányzatának címére (7345 Alsómocsolád, Rákóczi utca 21.) küldött ajánlott küldeményként 1 db papír alapú és 1 db elektronikus (CD WORD dokumentum) formátumú példányban, vagy elektronikus formában 1 db aláírt szkennelt és 1 db WORD formátumú mellékletként a telehaz.alsomocsolad@t-online.hu címre. A borítékon vagy az elektronikus levél tárgyában kérjük tüntessék fel „Kemény Bertalan Falufejlesztési Díj 2021”.

 

FELHÍVÁS - KEMÉNY BERTALAN FALUFEJLESZTÉSI DÍJ 2021. - PDF

FELHÍVÁS - KEMÉNY BERTALAN FALUFEJLESZTÉSI DÍJ 2021. - WORDLegfrissebb híreink