VIGYÁZZUNK MAGUNKRA! VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Feltöltve: 2020-11-19

Az elmúlt hetekben országos szinten több új intézkedés került bevezetésre, amik hatással vannak megszokott napi rutinunkra és életvitelünkre. Kérjük Önöket, legyenek türelemmel, a jövőben is tartsák be a higiénés szabályokat, és törekedjenek arra, hogy minimálisra csökkentsék a személyes kontaktusokat!

Önkormányzatunk számára elsődleges fontosságú a településen élők támogatása, felkészítése a védekezésre, a folyamatos, naprakész és korrekt tájékoztatás, valamint annak biztosítása, hogy az Alsómocsoládiak a nehéz helyzetben is tudjanak segítséget kérni, legyen kihez fordulniuk.

Közösségünk védelme érdekében településünkön az alábbi rendelkezések lépnek életbe:

Az Egészségház nyitvatartása 2020. november 23-tól felfüggesztésre kerül. Az Egészségházban a háziorvos nem rendel, és visszavonásig egyéb szabadidős sport-tevékenység sem folytatható az épületben!

2020. november 23-tól a Konferencia Központ udvarában található nyilvános WC-k visszavonásig nem használhatók!

2020. november 23-tól a szociális étkeztetésben az éthordók helyett egyszer használatos dobozokban történik az étel házhoz szállítása!

 

Borítókép forrása: https://pixabay.com/hu/illustrations/karant%C3%A9n-koronav%C3%ADrus-otthoni-iroda-5049106/Legfrissebb híreink