Sajtóközlemény

Feltöltve: 2013-10-21

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 PÁLYÁZATOT NYERT A “MOCSOLÁD-CIVILHÁZ” KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. AZ INTEGRÁLT KÖZÖSSÉGI ÉS SZOLGÁLTATÓ TÉR TARTALOMSZOLGÁLTATÁSÁRA!

 

2013. OKTÓBER 16.

 

Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy a „Mocsolád-Civilház” Közhasznú Nonprofit Kft. – Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett 3.2.3.B-12/1 kódszámú kiírásra benyújtott – pályázatát az Értékelő Bizottság támogatásra érdemesnek találta, és 5.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

 

Szervezetünk az új Széchenyi Terv keretein belül, az “Építő közösségek” – B) “A korszerű, többfunkciós (multifunkcionális) közművelődési fejlesztéseket szolgáló közösségi programok, együttműködések, új tanulási formák kialakulásának elősegítése” című kiírásra pályamunkát nyújtott be 5.000.000 Ft-os forrásigénnyel, azért, hogy az általa működtetett Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér, az Alsómocsoládi Faluház egy éven keresztül izgalmas és tartalmas rendezvénysorozatot kínálhasson a helyi lakosság és más érdeklődők számára.

A projekt keretében népi játszóházak, családi életre nevelő foglalkozások, Internet-klubok, olvasásnépszerűsítő programok, egészségmegőrző rendezvények, Mikulás-, Karácsony- és Húsvétváró ünnepségek lesznek, melyek a településen élő különböző korosztályok megszólítását, mozgósítását célozzák.

  

 

„Mocsolád-Civilház” Közhasznú Nonprofit Kft.                                                             6

Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér

Cím: 7345 Alsómocsolád, Rákóczi u. 21.

E-mail: telehaz.alsomocsolad@t-online.hu

www.alsomocsolad.huLegfrissebb híreink