Gyertyagyújtás és kalendárium-nyitás virtuálisan

Feltöltve: 2020-11-19

Közösségünk számára immár hagyománnyá vált december hónapban az Adventi gyertyagyújtás és kalendárium-nyitás. Ezeken a vasárnapokon összegyűlünk a település központjában, beszélgetünk, nevetgélünk, együtt veszünk részt az ünnepi műsorokon, majd közösen meggyújtjuk a település Adventi koszorújának gyertyáit. A jelenlevők közül sorsolunk és a kalendáriumba rejtett ajándékokkal kedveskedünk a szerencséseknek.

Sajnos, az idei évben személyes találkozásra, gyülekezésre, közös ünneplésre nincs lehetőségünk, ezért virtuálisan, az online térben szeretnénk a hagyományt folytatni.

November 29-én, december 06-án, december 13-án és december 20-án 16 órától közvetítjük Facebook-on az ünnepi visszaemlékezéseket és a sorsolásokat, így mindenki számára elérhető és hozzáférhető lesz, bárki megtekintheti azokat az interneten keresztül!

 

A sorsoláson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, aminek menete a következő:

1. Minden gyertyagyújtáshoz külön be kell regisztrálni!

A regisztrációs időszakok a következők:

🕯 november 23-tól november 26-a, csütörtök 12 óráig

🕯🕯 november 30-tól december 03-a, csütörtök 12 óráig

🕯🕯🕯 december 07-től december 10-e, csütörtök 12 óráig

🕯🕯🕯🕯 december 14-től december 17-e, csütörtök 12 óráig.

 

2. A regisztráció kétféleképp történhet:

- a meghirdetett Facebook esemény kedvelése, a részvétel jelzése után egy kedves gondolat, történet, vers, zene, személyes üzenet megosztásával

- telefonon történő jelentkezés Balogh Anikónál (+36-30/411-5394) egy kedves gondolat, történet, vers, zene, személyes üzenet megosztásával.

Ezeket a hozzászólásokat megosztjuk településünk lakóival és a lélekben Alsómocsoládiakkal, így erősítve a kötődést és az egymás iránti szeretetet!

 

A kisorsolt személyek ajándékukat következő héten vehetik át Balogh Anikótól vagy Mészáros-Taller Mariettától a Faluházban, a Teleház folyosóján!Legfrissebb híreink