Jelentősen megújul Alsómocsoládon a Vendégház

Feltöltve: 2021-02-16

Hamarosan itt a tavasz, ezért nagy izgalommal tevékenykedünk azon, hogy Vendégházunk Alsómocsoládon megújulva, megszépülve, új szolgáltatásokkal várja vendégeit, amint ez lehetővé válik mindannyiunk számára.

A tetőtérben megújulnak a laminált padlók, a szobák ajtajai, ahol szükséges a fürdőszobák egyes elemei, és Vágány Zoltán művészi és szívet-lelket emelő, különböző évszakokban készített gyönyörű képei teszik még örömtelibbé és kényelmesebbé a nálunk tartózkodást.

Törzsvendégeinknek és azoknak, akik már álmodoznak arról. hogy hozzánk ellátogatnak, időről időre megjelentetünk egy-egy hírt, hogy együtt örülhessünk az átalakulásnak.

Az első fázis az ajtók cseréje: nemcsak újak, hanem megerősítettek is, hogy könnyebben bírják a strapát, jól záródjanak! Ma vettük át a munkát. Szuperek lettek!

Már elkészültek Vágány Zoltán nagyszerű érzékkel készített, gyönyörű fényképeiből nyomtatott képek a szobák falára. Mellékelek egy fényképet, hogy láthassátok, oda van készítve minden szobába az az egyedi kollekció, amelyiket oda álmodtam!

Közzétette:

Hőss Klára
turisztikai vezető

+36/30-908-3557Legfrissebb híreink