Élvezd a tél legszebb pillanatait Alsómocsoládon

Feltöltve: 2021-12-29

Alsómocsolád télen is csodás: nagy a csend, bőséges lehetőség van a barangolásra dimbes-dombos környezetében, az erdőkben, a tavak körül, és az Orgon- és sószoba használatával, masszázsokkal pedig az egészségünk, energiaszintünk karbantartását is biztosíthatjuk.

Szeretettel várjuk a téli hónapokban is, élvezze a tél legszebb pillanatait Alsómocsoládon 2022. január 10. és február 28. között.

Élvezd a tél legszebb pillanatait Alsómocsoládon kedvezményes szálláscsomagunkkal!
"Élvezd a tél legszebb pillanatait!" címmel új, kedvezményes szálláscsomagot ajánlunk Vendégházunkban, mely pályázati támogatásoknak köszönhetően megújult, kényelmesebbé és otthonosabbá vált.
A szálláscsomag részletei:
2 fő részére 2 ágyas szobában 2 éjszaka szállás a teljesen felújított, felszerelt Vendégházban, a szabad szobák függvényében
1. nap érkezés délután 1 órától, vacsorával
2. nap teljes napi itt tartózkodás, háromszori étkezéssel
3. nap reggeli, távozás 10 óráig
Programok:
2 fő részére 10-10 perc játék Boeing 737-es szimulátorral
2 fő részére 2-2 alkalom relaxációs feltöltődés a só- és orgonszobában, meditációs zenével
Kedvezményes csomagunk hétvégi felár nélkül, számos környékbeli ingyenes szabad programmal, kirándulási lehetőséggel egészíthető ki, hogy élvezetes, emlékezetes maradjon, s szívesen jöjjenek hozzánk vissza máskor is. Bográcsozási, szalonnasütési lehetőség szintén biztosított a helyszínen.
Felár ellenében, előre egyeztetett időpontban, a következő szolgáltatások is elérhetőek: lovaglási lehetőség, borkóstolás, szabadulószoba, 3D mozi.
Érdeklődés:
Klára Hőss
turisztikai vezető
+36309083557
 

Vendégházunk 2021-ben megújult, klímával, a tetőtérben új ajtókkal, nagyobb kényelmi fokozattal és otthonosabb környezetben tölthetnek el nálunk szép és pihentető, élménydús napokat - pályázati segítség igénybevételének köszönhetően.

A fejlesztés a VP6-19.2.1.-61-2/1-19 kódszámú, Helyi-térségi szintű öko-, gasztroturisztikai fejlesztések című felhívásra, Szálláshelyfejlesztés Alsómocsoládon címmel benyújtott, támogatásban részesített és megvalósult projekt keretén belül készült. Projekt azonosítója: 3038661535.
Alsómocsoládi Községfejlesztő és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
 
 


Legfrissebb híreink