PI-víz használata a mezőgazdaságban is

Feltöltve: 2022-03-03

 

Növénytermesztéssel foglalkozik?
Itt a tavasz!
 
Alsómocsolád Község Önkormányzata pályázati forrásból beszerzett egy PI-VÍZ előállító berendezést, mellyel vállalja a termőföldek PI-VÍZ-zel történő öntözését.
 
Érdeklődni a +36-72/451-748-as telefonszámon lehet!
 
Az Alsómocsoládi Őszi Fény Idősek Otthonába külső falára kihelyezett ivókút a fagyos időjárás elmúltával használható. De továbbra is van lehetőség igény esetén az épületben lévő csapból vizet vételezni.
 
A PI-VÍZ előállító technológiával olyan víz előállítása válik lehetővé, ami vegyszer-, és ionmentes, magas tisztaságú, stabil szerkezetű, és enyhén lúgos kémhatású. Jótékony hatásai között szerepel, hogy energetizál, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, fiatalít és tehermentesíti a szervezetet.
 
A fejlesztés a VP6-19.2.1.-61-1/1-19 kódszámú, A hozzáadott értéket képviselő, illetve ökológiailag előállított helyi termékek termelési és piacra jutási feltételeinek fejlesztése felhívásra, PI-VÍZ előállító berendezések beszerzése Alsómocsoládon címmel benyújtott, támogatásban részesített és megvalósult projekt keretén belül készült. Projekt azonosítója: 3039018574
 
Alsómocsolád Község Önkormányzata

 Legfrissebb híreink