A megújult Vendégház szeretettel várja a vendégeket

Feltöltve: 2022-03-04

Megújult Vendégházunk, melyben klímás fejlesztésünk eredményeképpen télen is, nyáron is kedvében tudunk járni vendégeinknek, lehetővé téve, hogy egyéni igényeiknek megfelelő hőmérsékletet teremtsenek szobáikban, szeretettel várja vendégeit.

A természet lassan újraéled, már virágzanak az ibolyák, a hóvirágok, a bangita és az aranyvessző... Egyre színesebbé válik környezetünk, s a napsütés hatására már egészen tavaszi érzetünk támad.

Tavasz Alsómocsoládon

Várjuk szeretettel mindazokat, akik a tavasz szerelmesei, akár pihenni, akár túrázni kívánnak, akár aktívan szeretnék eltölteni szabadidejüket!

A nyári foglalások is egyre sűrűsödnek, így javasoljuk, hogy mielőbb foglalják be már megálmodott időpontjaikat mindazok, akik már eldöntötték, idén (is) meglátogatnak bennünket!

 

Érdeklődés és foglalás:

Hőss Klára
turisztikai vezetőnél

turizmus@alsomocsolad.hu
+36/30 908-3557
http://turizmus.alsomocsolad.hu

 

A fejlesztés a VP6-19.2.1.-61-2/1-19 kódszámú, Helyi-térségi szintű öko-, gasztroturisztikai fejlesztések című felhívásra, Szálláshelyfejlesztés Alsómocsoládon címmel benyújtott, támogatásban részesített és megvalósult projekt keretén belül készült. Projekt azonosítója: 3038661535.

 Alsómocsoládi Községfejlesztő és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft

 

#csomagajánlat #Alsómocsolád #vendégház #szálláscsomag #szállás #felújítás #pályázat #szálláshelyfejlesztés #tavaszLegfrissebb híreink