Kedvezményes hét július végén a Véndiák szállásunkon

Feltöltve: 2022-07-14

Kedvezményes szállás lehetőséget biztosítunk 2022. július 25-31. között; hűsöljön és pihenjen nálunk a nyár közepén, töltse föl magát életenergiával vagy szervezzen tábort, bulit, túrát, családi rendezvényt!
 
Érdeklődés, foglalás: Hőss Kláránál - turizmus@alsomocsolad.hu; +36-30/908-3557
 
Most vonattal is könnyebben megközelíthetőek vagyunk. Dombóvárig gyakrabban jönnek a vonatok, de a Mágocs-Alsómocsoládi vasútállomásra, ill. innen is jön/megy vonat Dombóvárra.

 

Vendégházban: 3.500 Ft/fő/éj, ha min. kettő vagy több napra marad!
Ifjúsági szálláson: 2.300 Ft/fő/éj, ha min. 5-en kettő vagy több napra jönnek!
 
Válogasson kedvére színes programkínálatunkból!
További információ: http://turizmus.alsomocsolad.hu

 

Pályázati projekt keretében a már meglévő Ifjúsági szálló egy hálóterméből és a hozzá tartozó vizesblokkból kialakításra került a Véndiák szálló, melyet az 50+-os, idősebb korosztályhoz tartozók tudnak igénybe venni. Azok, akik érdeklődnek a természet, az ökoturizmus, a vidéki élet iránt, és előtérbe helyezik a közös szállás nyújtotta élményt, a tábortüzet, az erdei kirándulásokat. A vizesblokk teljes felújításon esett át, továbbá az épület valamennyi helyisége klimatizálva lett.
 
A fejlesztés a Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-61-2/2-21 kódszámú, Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület - Helyi-térségi szintű öko-, gasztroturisztikai fejlesztések című felhívás benyújtott és támogatásban részesített projekt keretében valósult meg. Projektazonosító: 3314802094.Legfrissebb híreink