Okospad Alsómocsoládon

Feltöltve: 2023-07-10

Három férőhelyes, egy vezeték nélküli és két USB-s töltővel ellátott okospad került kihelyezésre településünk központjába, az ifjúsági klub melletti térre.
 
"Első pillantásra észre sem vehető, hogy nem egy hagyományos fém utcabútorral találkozunk. Visszafogott forma, letisztult design, akár egészen kis tereken elhelyezhető méret. Az okospadhoz közeledve azonban okostelefonunk érzékeli, hogy wifi hotspothoz értünk, és mire a padra ülünk, már netezhetünk is! Ha épp lemerülő félben van készülékünk, USB és Qi töltők segítségével feltölthetjük azt."
 
Az okospad funkciói: 30 méter hatósugarú 4G hotspot; 2 USB-s töltő; 1 vezeték nélküli töltő; 4 környezeti szenzor (hőmérséklet, páratartalom, levegőminőség, UV-index); éjszakai üzemmód során RGB LED-es világítás.
 
A kihelyezett KuubeECO okospad magyar találmány. Az ötletgazda és kivitelező Kuube Hungary Kft. küldetése olyan okos utcabútorok gyártása, amelyek ötvözik az innovatív technológiát és a fenntarthatóságot. További információ: https://kuube.hu/
 
Kérjük, amennyiben azt tapasztalják, hogy például nem lehet csatlakozni a wifi-hez, vagy nem lehet tölteni a telefonokat, jelezzék a Faluházban!
 
 
 
 
 
 


Legfrissebb híreink