You are here: Home » 2017 » október » 25

Daily Archives: 2017-10-25

Tisztelgés az önfeláldozó ifjak előtt

Alsómocsolád Község Önkormányzata Büszkeségpont létrehozásával kívánt tisztelegni, és emléket állítani az ’56-os forradalom és szabadságharc hősei előtt, akik kiálltak a szabadság és a függetlenség örök eszméi mellett. Az új emlékmű avató ünnepsége az eső ellenére is megvalósult, Dicső László polgármester köszöntője és Varsányiné Bükkösdi Márta, az Alsómocsoládiak Baráti Köre alelnökének ünnepi beszéde után a jelenlevők megtekinthették az alkotást, és az ... Read More »

Orvos helyettesítés

Értesítjük a lakosságot, hogy Dr. Tarai Lajos háziorvos 2017. október 30-tól november 03-ig szabadságát tölti, ez idő alatt a rendelés szünetel. Helyettesítéséről Dr. Pomsár János (telefon: 72/451-124) gondoskodik, aki saját rendelési idejében, saját rendelőjében fogadja a betegeket: 7342 Mágocs, Szabadság u. 34. Read More »

Kifizetési nap

Felhívjuk minden érintett figyelmét arra, hogy az önkormányzati munkabérek és szociális támogatások kifizetésére 2017. november 06-án, hétfőn kerül sor! A kifizetés a Faluházban Szabó Erika pénztárosnál történik, ügyfélfogadási időben, 10 és 16 óra között. Read More »

Szociális célú tűzifa

Alsómocsolád Község Önkormányzata a belügyminiszter BMÖGF/69-63. számú miniszteri döntésében foglaltak alapján a helyi önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásához kapott támogatást. A támogatás egyéb keménylombos tűzifa árának megfelelő összeg, melyhez a szükséges önerőt és a szállítás költségét Alsómocsolád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzárendelte. A tűzifa támogatásra igényt lehet benyújtani az önkormányzathoz. A tűzifa támogatásra jogosultság elbírálásánál előnyt élvez az a személy: – ... Read More »