You are here: Home » 2018 » október » 03

Daily Archives: 2018-10-03

Munkavégzés a Rákóczi utcában

Folyamatosan zajlik a Rákóczi utcában a járda és az útburkolat felújítása, a munkálatok párhuzamosan haladnak, befejezésük november elejére várható. Az ez idő alatt előforduló kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Read More »

Hulladéktároló edények érvényesítése

Ez úton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Dél-Kom Nonprofit Kft. munkatársai csak azokat a hulladéktároló edényeket ürítik ki, melyeken jól látható helyen megtalálható a „Regisztrált hulladéktároló edény” érvényesítő matrica. Az idei évre vonatkozó érvényesítő matricák átvehetők a Faluházban, ügyfélfogadási időben Erb Flóriánné Anikó vagy Szabó Erika kolléganőktől! Read More »

Változások a mobilposta igénybevételével kapcsolatban

Ez úton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot arról, hogy Alsómocsolád településen a mobilposta 8.00 és 9.30 közötti időpontban biztosítja a postai szolgáltatásokat. A mobilposta kiállási ideje 9.00 – 9.10 időpontra változik; ez idő alatt a faluközpontban, a bolt előtt tudják igénybe venni a szolgáltatást. Read More »

Adománygyűjtési felhívás

Az Alapítvány Alsómocsoládért szervezeti keretein belül adománygyűjtést szervezünk a tragédiával sújtott Fülöp család megsegítésére! Ezúton kérünk meg minden jószándékú alsómocsoládi lakost és itt dolgozó munkatársat, hogy lehetőségeihez mérten támogassa adományával a nehéz időszakot megélő családot! A hosszú utak is apró lépésekből épülnek fel, a legkisebb adomány is számít! Adományaikat a Faluházban Novák Emesénél személyes befizetéssel, vagy az Alapítvány Alsómocsoládért szervezet ... Read More »

Október, az idősek hónapja

október 04. csütörtök – 9:30 Énekeljünk Együtt: Mágocsi Nyugdíjasok műsora október 05. péntek – 15:45 Tánc Bemutató: Latin Fever Tánccsoport (Dombóvár) október 08. hétfő – 14:00 Kreatív Délután Balogh Anikó vezetésével, Mihályi Györgyné, Hegedűs Mónika közreműködésével kürtös kalács készítés-kóstolás október 09. kedd – 14:00 Vásár: ruházat, édesség, egyéb érdekességek október 10. szerda – 10:00 Szentmise október 10. szerda – 13:00 Gyuricza Ákos dietetikus előadása október 11. csütörtök ... Read More »