You are here: Home » 2019 » január » 10

Daily Archives: 2019-01-10

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához!

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri! Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a hátrányos megkülönböztetéssel okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése. Ügyfélfogadások: ... Read More »

Ügyfélfogadási rend átmeneti változása

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Erb Flóriánné ügyintéző, 2019. január hónap minden hetében hétfő, kedd és szerdai napokon (január 14., 15., 16., 21., 22., 23., 28., 29., 30.), valamint február 04-én és 05-én továbbképzésen vesz részt, ezért az igazgatási ügyintézés a fenti időpontokban korlátozott lesz. Kérjük, hogy ilyen irányú ügyeiket a csütörtöki és pénteki napokon szíveskedjenek intézni. Sürgős esetben Szabó ... Read More »

„Babra megy a játék!” – Települési ulti bajnokság, sakkverseny és társas-parti

Szeretettel hívunk és várunk minden játékszerető Alsómocsoládit 2019. január 12-én, szombaton 14:00-ra az Őszi Fény Idősek Otthona régi ebédlőjébe, ahol ultival, sakkal és különböző társasjátékokkal készülünk az érdeklődőknek! Az ulti bajnokságra nevezni előzetesen a Faluházban, vagy aznap a helyszínen lehet Csillik Lászlónál (+36-72/451-702)! Nevezési díj nincs. Amennyiben nem érkezik megfelelő számú jelentkező, a bajnokság helyett örömjátékot tartunk. A sakkversenyre nevezni ... Read More »

Alsómocsolád, a 725 éves közösség

Alsómocsolád község idén, 2019-ben ünnepli fennállásának 725. évét. A jubileum alkalmából egész éven át tartó, színes és változatos – a településen élők igényeire és ötleteire alapozott – programokkal, rendezvényekkel és kezdeményezésekkel igyekszünk még emlékezetesebbé tenni az ünnepet! 2019. január 02-án, szerdán zászlóbontással, Dr. Pesti János nyelvész ünnepi előadásával és az Alte Herren Zenekar dallamaival nyitottuk meg az új esztendőt, egyben ... Read More »