You are here: Home » 2019 » február

Monthly Archives: február 2019

Bemutatkozásunk Brüsszelben

Alsómocsolád Község – mint Magyarország első okos térségének, az Észak-Hegyhátnak egyik települése – alapértékként kezeli a hagyományok, a környezet tisztelete és a fejlődés szinergiáját. Ezen alapérték megtestesülése az ökoszociális okosfalu gondolat, melynek tartalmát – az ECORYS pályázatának keretein belül – Dicső László polgármester prezentálta 2019. február 22-én Brüsszelben, az Európai Parlament épületében megrendezett konferencián. Az általunk megfogalmazott javaslat leírását tartalmazó ... Read More »

KEMÉNY BERTALAN FALUFEJLESZTÉSI DÍJ ÁTADÓ ÜNNEPSÉG

A Falufejlesztési Társaság 2008 márciusában, Kemény Bertalan, a Falufejlesztési Társaság megalapítója és a falugondnoki szolgálat megálmodója és megvalósítója emlékének megőrzése érdekében „Kemény Bertalan Falufejlesztési Díj” –at alapított. Kemény Bertalan szelíd és következetes falufejlesztő volt, aki aktívan támogatta a lokális közösségek, emberi kapcsolatok építését. A „Kemény Bertalan Falufejlesztési Díj” alapításának célja, hogy erkölcsi elismerése legyen mindazoknak, országhatáron belül, illetve a Kárpát-medence ... Read More »

Kisfilm az Őszi Fény Idősek Otthonáról

Az EGT és Norvég Alap kapcsán az Innovációs és Technológiai Minisztérium kisfilmet készített Idős Otthonunkról, melyet szeretettel ajánlunk megtekintésre! Köszönjük támogatásukat, mely lehetővé tette, hogy Intézményünk megszépüljön, minőségi szolgáltatásaink kiteljesedjenek és jó gyakorlatunk bemutatásra kerülhessen! Read More »