You are here: Home » 2019 » július » 23

Daily Archives: 2019-07-23

Vegyszermentes gyomirtás

Alsómocsolád Község Önkormányzata tisztelettel kéri településünk lakóit, hogy egészségünk és környezetünk megőrzése, megóvása érdekében a kapubejáróknál, az utcákon és a temetőben ne végezzenek vegyszeres gyomirtást! Alternatív megoldás lehet például a forró víz, az ecet, valamint az ecet, só és környezetkímélő mosogatószer elegye. Amennyiben a felhívás ellenére továbbra is vegyszerrel történik a gyomok eltávolítása, a Képviselő-testület rendeletben szabályozza ennek kérdését és ... Read More »

Kutyák a köztereken

Lakossági bejelentés és több kérés alapján ez úton hívjuk fel a kutyatartók figyelmét arra, hogy az ebeket csak pórázon és szájkosárban sétáltassák, és rendezvények esetén is csak így hozzák az állatot emberek közé! Továbbá kérjük Önöket, hogy köztereink, különös tekintettel a játszótér és a Fesztiváltér környékének tisztasága és állaga megőrzése, valamint az ott játszó gyermekek érdekében a kutyaürüléket szedjék össze! Read More »

Kifizetési nap

Felhívjuk minden érintett figyelmét arra, hogy az önkormányzati munkabérek és szociális támogatások kifizetésére 2019. augusztus 05-én, hétfőn 8:00 – 16:00 között kerül sor a Faluházban Agócs Krisztina pénztárosnál. Read More »

KultúrPéntek augusztusban is!

Szeretettel várunk minden gasztronómia és zene iránt érdeklődőt 2019. augusztus 23-án, pénteken 17:00-kor az Őszi Fény Idősek Otthonának éttermébe, ahol szívószállal és apró napernyőkkel kalandozunk a koktélok világában, mellette könnyed nyári muzsikával igyekszünk vidám pénteki hangulatot teremteni! Részvételi díj: 1.500 Ft/fő, mely csak előzetesen Agócs Krisztinánál fizethető be a Faluházban. Jelentkezési és a részvételi díj befizetésének határideje: 2019. augusztus 09. ... Read More »

Riadólánc megalakítása

Az „Őszi Fény” Idősek Otthona intézményvezetőjeként egy megkereséssel fordulok Önökhöz, mely során a segítségüket kérem egy esetlegesen felmerülő krízishelyzet megelőzése érdekében. Riadólánc megalakítását tervezzük, melyhez önkéntes és segítő szándékú alsómocsoládi lakosok részvételére számítunk. Idős Otthonunk Alsómocsolád szívében található, részesei vagyunk a település életének. 46 idős ember ellátásáról gondoskodunk, felelősséggel tartozunk értük. A riadólánc megalakításának célja, hogy egy esetlegesen felmerülő nagyobb ... Read More »