Turisztikai kínálatunk

 

BEMUTATKOZÓ

Alsómocsolád, a Mecsek lankái közt fekvő pici falu a nyugalmával, friss levegőjével, vendégszeretetével varázsolja el a hozzánk érkezőket.

Már a faluhoz közeledve is érezheti bárki, hogy hívogatja, csalogatja valami különleges erő, amit a nagyon kedves faszobrok hangulata sugall a faluhoz vezető úton.

Mocsoládra érkezve kitárul mindenki számára a világ, hogy ilyen pici faluban milyen sokféle lehetősége van az ide érkező vendégeknek, legyen az kulturális, természeti, szórakozási lehetőség, érkezzen családdal, szerelmével, barátokkal, munkatársakkal, legyen a cél pihenés, feltöltődés, kikapcsolódás, vidám játékok, sport, vagy élményszerzés!

Mindehhez pedig milyen kellemes hangulattal tud hozzá járulni az egész falu közössége.

Mint egy mesebirodalomba érkezve, kitárul a kapu, és ott állnak a hozzánk érkező vendégek a számtalan természeti csodát magába rejtő kis birodalomban, ahol soha senki nem unatkozik, ahol a madarak mindig csicseregnek, ahol a levegő mindig friss, ahol mindenki talál a maga kedvére való szórakozást.

Az erdő titokzatos világa, a tó vadregényes nádasai, a dimbes-dombos táj, a sok felfedezésre váró ösvény, izgalmas történetek betyárokról, a falu történetéről, a Palacsintás királyról, a falu leégéséről és még sok-sok izgalmas kaland története esti tábortűz mellett vagy egy kirándulás közben mindenkit elvarázsol, főként, ha közben még kincseket is kereshetnek!

Fedezzék fel a rejtelmeket, fejtsék meg a titkokat, legyenek részesei a kalandoknak, mindezt egy felejthetetlen helyszínen, majd pihenjék ki a kalandokat kényelmes szobáinkban!

Minden alapinformációt megtalál nagy szeretettel készített új honlapunkon, s jöjjenek el, hogy kényeztethessük, szórakoztassuk egy kicsit Önöket! 

Honlapunkon online is foglalhat, de szívesen adunk tájékoztatást telefonon és emailen vagy messengeren keresztül is. Keressenek bennünket bátran!

Mindannyiukat szeretettel várjuk:

Szállással, Kemencés Udvarral, Konferenciateremmel, programokkal, szolgáltatásokkal és erdei iskolás modulokkal, a Mecseki óriáskaland keretében működő kincskereső játékkal kapcsolatban:

Hőss Klára
turisztikai vezető

Telefon: +36/30 908-3557
E-mail: turizmus@alsomocsolad.hu
http://turizmus.alsomocsolad.hu

 

Az idősotthonban vendégeink számára kialakított étkezőben történő étkezéssel kapcsolatban:

Dicső Brigitta élelmezés vezető

Telefon: +36/30 323-5141 
E-mail: elelmezes.oszifeny@gmail.com

 

#Alsómocsolád #Mecsek #dombok #szállás #vendégház #ifjúságiszálló #erdeiiskola #KölyökFészek #konferenciaközpont #programok #étkezés #kemencésudvar