You are here: Home » Pályázatok » Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

Alsómocsolád Község Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve 2017. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű hallgatók részére

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási  hallgatók számára a 2016/2017. tanév második és a 2017/2018 tanév első félévére vonatkozóan.

A pályázat benyújtásának módja és határideje:

A pályázat benyújtásához egyszeri regisztráció szükséges a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelés és Együttműködési Rendszerében (EPER-BURSA rendszer), melynek elérése: https://www.bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás.

Azok a pályázók, akik a korábbi évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-BURSA rendszerbe.

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva Alsómocsolád Község Önkormányzatánál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott,  csatolandó  mellékletekkel együtt érvényesek. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzatokhoz történő benyújtásának határideje: 2016. november 8.

Bővebb információ: www.emet.gov.hu

 

Alsómocsolád Község Önkormányzata