Várjuk Önt is a Klíma-kávézónkba

Feltöltve: 2023-09-21

Alsómocsolád Önkormányzata és közössége 2021-ben indult el azon az úton, mely egy megújulóenergia-közösség létrehozásához vezet. Az utunk során sok nehézséggel találkozunk, de számtalan jó gyakorlatot, ötletet, izgalmas kezdeményezést és a szakterületükön figyelemre méltó eredményeket elért szakembereket ismertünk meg. Úgy gondoltuk, hogy ezeket az ötleteket, innovációkat érdemes lenne megosztanunk más önkormányzatokkal, intézményekkel, hogy tanulhassunk, inspirálódhassunk egymástól.

Ezért egy online kávézóba hívunk minden érdeklődőt, aki szeretne többet megtudni a klímavédelemről, a fenntarthatóságról, a természetalapú megoldásokról, a vízmegtartás lehetőségeiről, az energiamenedzsmentről, vagy épp az okos eszközökben rejlő lehetőségekről.

Egy online beszélgetés-sorozatot indítottunk, melynek alkalmain mindig egy-egy előadó kap majd szót, aki bemutathatja saját innovációját, jó gyakorlatát, a második részben pedig válaszol a felmerült kérdésekre, illetve kötetlen beszélgetés keretében bármely résztvevő megoszthatja majd saját tapasztalatait, nehézségeit, sikereit az adott témában.

A beszélgetésekre online módon, a Zoom alkalmazásban kerül sor, terveink szerint havi rendszerességgel, csütörtök reggel 8:30-10 óráig.

Csatlakozzon hozzánk, kávézzon és beszélgessen velünk!

Bővebben >>>Legfrissebb híreink